![]() ![]() Gräddtårta![]() En sommartårta till efterrätt smakar finfint! Du behöverReceptet är för 4-6 personer.
Gör så här:Baka först en sockerkaksbotten: Vispa ägg och socker riktigt luftigt. Rör försiktigt i torrvarorna, rör till en jämn smet men rör inte i onödan. Slå i en rund, smord och mjölad form, cirka 22-26 centimeter stor. Baka av botten i 35-40 minuter i cirka 175 grader. Kontrollera med en sticka i mitten av kakan om du är osäker på om den är klar. Stickan ska vara torr, då är kakan klar. Blanda marsankräm efter förpackningen eller gör egen vaniljkräm. Vispa grädden. När tårtbottnen svalnat delar du den i tre tunna bottnar. Varva sylt och marsankräm på bottnarna och bred grädde ovanpå tårtan. Dekorera med jordgubbar, bär, frukt eller choklad. Gillar du det här receptet? Fler finns på vår systersida www.bakatårta.se! ![]() ![]() 12 juni 2011
Jag håller med dig Carina!!! Ladda gärna upp en bild!! :) ![]() ![]() ![]() 20 juni 2009
hejhej jag vill att du har en bild på tårtan ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Efterlyser också bilder., Annars toppen!!