![]() ![]() Squashpudding![]() Läcker och lättlagad pudding till efterrätt eller lättare lunch-eller kvällsmål! Servera gärna med färsk frukt och vispad grädde eller glass. Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Smörj en ugnsfast form, cirka 24X30 centimeter. Värm ugnen till 200 grader. Skölj och skär squashen i bitar. Koka den i 10 minuter i saltat vatten, känn med sticka om den är mjuk. Vispa samman mjölk eller grädde med socker, mjöl och ägg. Mixa squashen till en nästan helt slätt mos. Blanda samman med ägg och mjölblandningen och häll i den smorda formen. Grädda i 45-50 minuter i 200 grader. Låt puddingen svalna några minuter och servera varm. Om man vill ha mandel i puddingen finriver man dem och blandar ner tillsammans med squashen. Räkna med en något kortare gräddningstid med mandel i puddingen. ![]() ![]() ![]()
|
|