Saftig äppelkakaHär är det bittermandeln som sätter smak på kakan som sedan serveras med grädde och äppelmos. Missa inte den här äppelkakan! Du behöver
Gör så här:Smörj och bröa en springform. Blanda havregryn och mjölk i en skål och låt svälla i cirka 10 minuter. Smält smöret. Kärna ur och riv äpplena grovt. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i havregrynen tillsammans med resten av ingredienserna. Häll i formen och grädda i 200 graders ugnsvärme i cirka 30 minuter. Servera kakan med lättvispad grädde och äppelmos. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! EfterrätterKlassiskt!En god efterrätt kan lyfta vilken måltid som helst! Varför inte en klassisk pudding? FikaklassikerFavoritfika – sockerkakor med choklad eller citron!
Sockerkakan är en trygg natur som sällan gör oss besvikna. Lättbakad och tål att både frysas och ligga i framme någon dag. Och så är den lätt att variera i det oändliga. Inte konstigt att den fortfarande är en av våra absoluta fikafavoriter! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|